AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızla öpüşmek

Kahve falında sevdiği kızla öpüşmek

Kahve falında sevdiği kızla öpüşmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, hedeflerini tutturacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla öpüşmek gördüyseniz:

  • Belli düzenleme veya anlaşmalar tekrar ele alınabilir veya yenilenmesi gereken planlar olabilir.

Kahve falında sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızı istemeye gittiğini görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızın elini tutmak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızla kavga etmek kendisini Allah yoluna adayacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı gelinlikli görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızın annesini görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla tartışmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızla sevgili olmak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir