AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızdan su içmek

Kahve falında bir kızdan su içmek

Kahve falında bir kızdan su içmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızdan su içmek gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınızın rehberliği size yardım edebilir.

Kahve falında bir kızdan su içmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, rahat ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında hiç durmadan su içmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Kahve falında limon sıkıp suyunu içmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz suyundan içmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pınardan su içmek işten eve bir hayat yaşayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yosunlu su içmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına rivayet eder.

Kahve falında çok tatlı su içmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında yılan suyu içmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir