AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kıza sevdiğini söylemek

Kahve falında bir kıza sevdiğini söylemek

Kahve falında bir kıza sevdiğini söylemek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında bir kıza sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Kimseninin klavyesi değilsiniz, kendi başınıza ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında bir kıza onu sevdiğini söylemek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına yorulur.

Kahve falında bir kıza sevdiğini söylemek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine onu sevdiğini söylemek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle şarkı söylemek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine onu sevdiğini söylemek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, güzel günler için yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini söylemek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiye sevdiğini söylemek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir