AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine onu sevdiğini söylemek

Kahve falında birisine onu sevdiğini söylemek

Kahve falında birisine onu sevdiğini söylemek çok mutlu bir yuva kurulacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birisine onu sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Size katkısı ya da geri dönüşü olabilecek aktivitelerle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında sevdiği kişiye sevdiğini söylemek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında birisine sevdiğini söylemek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, hakkını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kıza sevdiğini söylemek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birisine onu sevdiğini söylemek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye sevdiğini söylemek başarının adım adım yaklaşacağına, maddi olarak zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine sevdiğini söylemek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini sevdiğini söylemek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir