AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini söylemek

Kahve falında sevdiğini söylemek

Kahve falında sevdiğini söylemek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Belli ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa dikkatli olunması gerekiyor.

Kahve falında sevdiğini söylediğini görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini sevdiğini söylemek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, bir işe soyunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sevdiğini söylemek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin şarkı söylediğini görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yeni bir yol tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin ismini söylemek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, bundan hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını sevdiğini söylemek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yalan söylediğini görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kıza onu sevdiğini söylemek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, para sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir