AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi kovalamak

Kahve falında sevdiğin kişiyi kovalamak

Kahve falında sevdiğin kişiyi kovalamak aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kovalamak gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeyler varken, farklılaşması gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında ısrarcı olmamalısınız.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kovalamak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine işarettir.

Kahve falında bir kişiyi kovalamak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında iki kişinin kovaladığını görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, parasız ve işsiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini kovalamak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini kovalamak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiden haber almak gayrimenkul işine girileceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi kendi evinde görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin aşık olduğun kişiyi görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir