AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçan birini kovalamak

Kahve falında kaçan birini kovalamak

Kahve falında kaçan birini kovalamak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında kaçan birini kovalamak gördüyseniz:

  • Güvensizlikler ilerlemenizi zorlaştırıyor.

Kahve falında kaçan birini kovalamak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaçanı kovalamak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, maddi gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı kovaladığını görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında timsah kovalamak rahat bir hayat yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında inek sürüsünü kovalamak fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında inekgin kovaladıgını görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında tilki kovalamak rakiplerini geride bırakacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi kovalamak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, işlerinin günden güne açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir