AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi hastanede görmek

Kahve falında bir kişiyi hastanede görmek

Kahve falında bir kişiyi hastanede görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, işlerin rast gideceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi hastanede gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisi sizi iyice sinirlendirebilir.

Kahve falında ölen kişiyi hastanede görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hastanede görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyi hastanede görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi hastanede görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hastanede kalabalık görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastanede bayılmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında babayı hastanede görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalettir.

Kahve falında doğum için hastaneye gitmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir