AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı hastanede görmek

Kahve falında babayı hastanede görmek

Kahve falında babayı hastanede görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı hastanede gördüyseniz:

  • Ya da belli konular zorlandıkça sonuç başarısızlık olabilir.

Kahve falında babayı hastanede görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanı hastanede görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını hastanede görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen babayı hastanede görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babasını hastanede görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulur.

Kahve falında anne ve babayı hastanede görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, kötü haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı hastanede görmek daha iyi anlaşır olacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında annenin hastanede yattığını görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir