AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin saldırısına uğramak

Kahve falında bir kişinin saldırısına uğramak

Kahve falında bir kişinin saldırısına uğramak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine yorulur.

Kahve falında bir kişinin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişileri ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanlış düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin saldırısına uğramak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet eder.

Kahve falında köpek sürüsünün saldırısına uğramak zayıflayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının saldırıya uğradığını görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine tabir olunur.

Kahve falında karga saldırısına uğramak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kedinin saldırısına uğramak üzerindeki kötü imajı sileceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında domuz saldırısına uğramak kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bir köpeğin saldırısına uğramak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında bi erkek tarafından saldırıya uğramak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir