AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kedinin saldırısına uğramak

Kahve falında bir kedinin saldırısına uğramak

Kahve falında bir kedinin saldırısına uğramak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, daha isabetli kararlar alacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında bir kedinin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Kahve falında kedinin saldırısına uğramak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi saldırısına uğramak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, kalp kırmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kedinin saldırısına uğramak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedilerin saldırısına uğramak çaresizliğinin büyüyeceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi saldırısına uğradığını görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terörist saldırısına uğramak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında biri tarafından saldırıya uğramak rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir adamın saldırısına uğramak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir