Kahve falında bir kişinin hırsızlık yaptığını görmek

Kahve falında bir kişinin hırsızlık yaptığını görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, küfürlü söze, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin hırsızlık yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere kendilerini gerçekte olduklarından daha önemli hissettirme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin hırsızlık yaptığını görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşin hırsızlık yaptığını görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşının hırsızlık yaptığını görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında birini hırsızlık yaparken yakalamak musibetlerle karşılaşmayacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına işarettir.

Kahve falında telefon hırsızı görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezar hırsızı görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında birini hırsızlık yaparken görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eve giren hırsızı dövmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir