Kahve falında bir kişinin bıçaklandığını görmek

Kahve falında bir kişinin bıçaklandığını görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Duygusal konuları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında bir kişinin bıçaklanmasını görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulur.

Kahve falında ölen kişinin elinde bıçak görmek muradına eremeyeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin bıçaklandığını görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını bıçaklanmış görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, gönül kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşık bıçak görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sırtında bıçak görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bıçak görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, alım gücünün artacağına delalettir.

Kahve falında akrabası tarafından bıçaklanmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir