AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseyi öldürdüğünü görmek

Kahve falında bir kimseyi öldürdüğünü görmek

Kahve falında bir kimseyi öldürdüğünü görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kimseyi öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanlari boşa sarfetme meylindesiniz.

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü duymak onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin öldürüldüğünü görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında bir kimseyi öldürmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş kimsenin tekrar öldüğünü görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet eder.

Kahve falında bir kimseyi öldürdüğünü görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, daima afiyette olacağına yorulur.

Kahve falında bir kimseyi sırtında taşımak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, maddi açıdan ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında kimsesizler yurdu görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir