AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilerin saldırısına uğramak

Kahve falında kedilerin saldırısına uğramak

Kahve falında kedilerin saldırısına uğramak hayırlı kazançlar elde edeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, güzel haberlerin alınacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sahip olacağı malın faazlalığına delalet eder.

Kahve falında kedilerin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Dikkatsiz edilen laflar ise, geri dönüşü olmayan durumlara neden olabilir.

Kahve falında kedi saldırısına uğradığını görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında kedi saldırısına uğramak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedilerin saldırısına uğramak eşler arasında bir soğukluk olacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kedinin saldırısına uğramak evindeki huzurun bozulacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin saldırısına uğramak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine inanılır.

Kahve falında vahşi hayvan saldırısına uğramak yokluk içine gireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçaklı saldırıya uğradığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurdun saldırısına uğramak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir