AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazasından kurtulduğunu görmek

Kahve falında trafik kazasından kurtulduğunu görmek

Kahve falında trafik kazasından kurtulduğunu görmek aileden ayrı kalınacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında trafik kazasından kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Kahve falında trafik kazasından son anda kurtulmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında trafik kazasından kurtulduğunu görmek eşlerin ayrılacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik kazadan kurtulmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Kahve falında trafik kazasından kurtulmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında ölmüş insan görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında trafik kazasında öldüğünü görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölümlü trafik kazası görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin trafik kazasında öldüğünü görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, mülkiyetinin de artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir