AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kaynaktan su içmek

Kahve falında bir kaynaktan su içmek

Kahve falında bir kaynaktan su içmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında bir kaynaktan su içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle görüşme konusunda isteksizlik gösteriyorsa ilişkiyi gözden çıkarma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında bir kaynaktan su içmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynak suyundan içmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet eder.

Kahve falında su kaynağı görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet eder.

Kahve falında kaynak suyu bulmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında temiz kaynak suyu görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynak suyu görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına inanılır.

Kahve falında kaynak su çıktığını görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak su kaynağı görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir