AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynak suyu bulmak

Kahve falında kaynak suyu bulmak

Kahve falında kaynak suyu bulmak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, canının kıymetini bileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, hep yerinde sayacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynak suyu bulmak gördüyseniz:

  • Acele kararlardan kaçının.

Kahve falında su kaynağı bulmak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işarettir.

Kahve falında kaynak suyu bulmak sıkıntılarını çözeceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun kaynağını görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, kafasını toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında berrak kaynak su görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kaynaktan su içmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında su kaynağı görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaynak suyunda yüzmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine delalettir.

Kahve falında sıcak su kaynağı görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir