AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kaynağı görmek

Kahve falında su kaynağı görmek

Kahve falında su kaynağı görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına rivayet eder.

Kahve falında su kaynağı gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı veyapıcıdır.

Kahve falında doğal kaynak suyu görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında sıcak su kaynağı görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet eder.

Kahve falında kaynak suyundan içmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak kaynak suyu görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında su kaynağı bulmak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında berrak kaynak su görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk su kaynağı görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su kaynağı görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir