AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kasa portakal görmek

Kahve falında bir kasa portakal görmek

Kahve falında bir kasa portakal görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sarsılacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kasa portakal gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında bir kasa portakal görmek işlerinin duracağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında kasayla portakal görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kasadan para çalmak aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında kasadan para çaldığını görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasadan para almak anne baba hayır dualarının alınacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında sebze kasası görmek borçlarının artacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kasa yumurta görmek bereketli ve hayırlı olacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasayla armut görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir