AnaSayfa / Genel / Kahve falında kontrat imzalamak

Kahve falında kontrat imzalamak

Kahve falında kontrat imzalamak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, iş hayatında terfi alınacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında kontrat imzalamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan beklediğiniz destek gelmeyebilir veya bazı kişilerin ekonomik konuları konuşmak dahi istememeleri ya da tam hesap geldiğinde prostatı tutan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kontrat imzalamak daha kararlı bir kişi olunacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kira kontratı görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kontrat görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kontrat yapmak üzüleceğine ve ağlayacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dosya imzalamak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işarettir.

Kahve falında boş kağıt imzalamak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet eder.

Kahve falında kitap imzalamak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir kağıdı imzalamak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir