AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurdu kovalamak

Kahve falında kurdu kovalamak

Kahve falında kurdu kovalamak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurdu kovalamak gördüyseniz:

  • Yalnız kaldığınızda daha verimli çalıştığınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında kurt kovalamak sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurdu kovalamak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, dinç kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtların kovaladıgını görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında kurtun kovaladığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, spora başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kurdun kovaladığını görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kazancının günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeğinin kovaladığını görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kurt kovaladığını görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, zenginleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kurtları kovalamak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir