AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını kıskanmak

Kahve falında bir kadını kıskanmak

Kahve falında bir kadını kıskanmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, yeni planlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını kıskanmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizi yönendirmeye çalışan kişilere karşı tedbirli olamayabilirsiniz.

Kahve falında kadını kıskanmak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadını kıskanmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında kocanı kıskanmak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi kıskandırmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını kıskandığını görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisini kıskanmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kıskanmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında kocasını kıskanmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir