AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanı kıskanmak

Kahve falında kocanı kıskanmak

Kahve falında kocanı kıskanmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocanı kıskanmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin söylediklerini kişisel algılamamanız veya eleştiriye açık olmanız olası tartışmaların önünü kesebilir.

Kahve falında kocasını kıskanmak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında kocanı kıskanmak zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, borçlanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını kıskandığını görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşini kıskanmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi kıskanmak parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına rivayet eder.

Kahve falında karısını kıskanmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, yeteneklerini geliştirmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kıskanmak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızı kıskanmak muradına ereceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir