AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını erkek gibi görmek

Kahve falında bir kadını erkek gibi görmek

Kahve falında bir kadını erkek gibi görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını erkek gibi gördüyseniz:

  • Bazı hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında kadın gibi erkek görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadını erkek gibi görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadını erkek gibi görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, alışveriş yapacağına delalettir.

Kahve falında erkeği kadın gibi görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeği kadın gibi görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kadın gibi görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında erkek gibi olmak hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek gibi namaz kılmak aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir