AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kadın gibi görmek

Kahve falında kendini kadın gibi görmek

Kahve falında kendini kadın gibi görmek çok günah işleyeceğine, üzgün olacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, zenginliğe kavuşulacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında kendini kadın gibi gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Kahve falında erkeği kadın gibi görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir kadını erkek gibi görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği kadın gibi görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kadın gibi görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına inanılır.

Kahve falında kadın gibi erkek görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında kadını erkek gibi görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden düşer gibi olmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında uçurumdan düşecek gibi olmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir