AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını erkek gibi görmek

Kahve falında kadını erkek gibi görmek

Kahve falında kadını erkek gibi görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, az çalışarak çok gezeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kadını erkek gibi gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendi yolundan derslerini alarak ilerlesin.

Kahve falında bir kadını erkek gibi görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, bereketli ve hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında kadın gibi erkek görmek paraya ve mala kavuşacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeği kadın gibi görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği kadın gibi görmek büyük başarıla kazanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kadını erkek gibi görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine inanılır.

Kahve falında kendini kadın gibi görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında erkek gibi namaz kılmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında erkek gibi saç kestirmek net bir bakış açısı kazanacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir