AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına kaçmak

Kahve falında başkasına kaçmak

Kahve falında başkasına kaçmak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, dertlerin sona ereceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, refaha erişileceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasına kaçmak gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kara inekten kaçmak uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına işarettir.

Kahve falında tsunamiden kaçmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında saklanarak kaçmak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında boğadan kaçmak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gölgeden kaçmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmekten kaçmak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında ünlü birinden kaçmak almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevinden kaçmak mal ve mülk sahibi olacağına, hoşluk içinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir