Kahve falında bir kadına su vermek

Kahve falında bir kadına su vermek dedikodu edeceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine inanılır.

Kahve falında bir kadına su vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Kahve falında suyun içinde kadın görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında su ve kadın görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının suyunun geldiğini görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadına su vermek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kadına su vermek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadına su vermek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadına su vermek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının elinden su içmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top