AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadına altın vermek

Kahve falında bir kadına altın vermek

Kahve falında bir kadına altın vermek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadına altın vermek gördüyseniz:

  • Bitiremeyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında bir kadının boynunda altın görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Kahve falında bir kadına altın vermek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine delalettir.

Kahve falında hamile kadına altın vermek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bilezikli kadın görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın dişli kadın görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın takan kadın görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında kadından altın almak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işarettir.

Kahve falında altın bilezik takan kadın görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir