AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadından altın almak

Kahve falında kadından altın almak

Kahve falında kadından altın almak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kadından altın almak gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli olabilirsiniz.

Kahve falında altın bilezik takan kadın görmek aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında altın takan kadın görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının kolunda altın bilezik görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadının altını temizlemek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında altın bilezikli kadın görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadına altın vermek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadına altın vermek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine delalettir.

Kahve falında kadından altın almak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir