AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadın ve kızını görmek

Kahve falında bir kadın ve kızını görmek

Kahve falında bir kadın ve kızını görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, büyük özgüven kazanacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadın ve kızını gördüyseniz:

  • Siz evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle lişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında kadın ve kızını görmek düşünmeden adımlar atayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadın ve kızını görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet eder.

Kahve falında kızını hamile kadın görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar bir kızın bebek emzirmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir kızın göğsünü görmek canını ve malını garanti altına alacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kızı öpmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli kızının hamile olduğunu görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir kızı hamile görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir