AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadın tarafından kovalanmak

Kahve falında bir kadın tarafından kovalanmak

Kahve falında bir kadın tarafından kovalanmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, bunun şans olacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadın tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük kişiler veya çocuklar kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında kadın tarafından kovalanmak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir kadın tarafından kovalanmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadın tarafından kovalanmak kötü günlerin geride kalacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gergedan tarafından kovalanmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında iki kişi tarafından kovalanmak iyi gelir getiren işler yapılacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından kovalandığını görmek çalışmalarının beğenileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işarettir.

Kahve falında maymun tarafından kovalanmak sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkekler tarafından kovalanmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir