AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının akrabasını görmek

Kahve falında arkadaşının akrabasını görmek

Kahve falında arkadaşının akrabasını görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, muradınıza ereceğinize, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının akrabasını gördüyseniz:

  • Duygusal konuları görmezden gelerek ortadan kaybolmalarını sağlayamazsınız.

Kahve falında akraba ve arkadaşları görmek başarı için yılmadan çalışılacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaş ve akraba görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, hayıflanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının akrabasını görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaş akraba görmek kötü günlerin geride kalacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akraba arkadaş görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında akraba nişanı görmek hastalıklardan kurtulacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde akraba görmek rahat bir dönem yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına yorulur.

Kahve falında akrabalarla toplanmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, parasız kalmaya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir