AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek akrabalarını görmek

Kahve falında erkek akrabalarını görmek

Kahve falında erkek akrabalarını görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, alım gücünü yitireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek akrabalarını gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Kahve falında erkek akraba görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akraba erkek görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında erkek akrabaya sarılmak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, ruhuna hayrat yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş erkek akraba görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, rızkının bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında erkek akrabalarını görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabanın erkek çocuğunu görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabanın erkek çocuğunun olduğunu görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek akrabasını görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir