AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ışık görmek

Kahve falında bir ışık görmek

Kahve falında bir ışık görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, hayırlı işlerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında bir ışık gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin problemlerinden kendiniz için yararlı dersler çıkartabileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında kabede ışık görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kişinin fena halde yanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan ışık görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına yorulur.

Kahve falında ışıklı şehir görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ışıklı minare görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında azraili ışık şeklinde görmek sevilen birinin geleceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ışıkları yakmak ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ışığı yakmak sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında spot ışığı görmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir