AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan derisi yüzmek

Kahve falında aslan derisi yüzmek

Kahve falında aslan derisi yüzmek iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında aslan derisi yüzmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yenilikler var.

Kahve falında aslan derisi yüzmek sorunların üstüste geleceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslanın derisini yüzmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında aslan derisi görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derisi yüzülmüş aslan görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derisini yüzmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına rivayet eder.

Kahve falında inek derisi yüzmek kazançlı kapıların açılacağına, hainlik yapacağına yorulur.

Kahve falında adam derisi yüzmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deriyi yüzmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir