AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli yüzmek

Kahve falında sürekli yüzmek

Kahve falında sürekli yüzmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında sürekli yüzmek gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında sürekli yüzmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına inanılır.

Kahve falında kendini sürekli hamile görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, musibetlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli su içmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına inanılır.

Kahve falında sürekli aynı kızı görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında sürekli sevgiliyi görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli ölüler görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine işarettir.

Kahve falında sürekli besmele çekmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine yorulur.

Kahve falında sürekli eski okulunu görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir