AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli mezar görmek

Kahve falında sürekli mezar görmek

Kahve falında sürekli mezar görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, güç alacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, makam edineceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, haksızlıklara uğranılacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli mezar gördüyseniz:

  • Yani ev hayatınızda ummadığınız değişiklikler olabilir.

Kahve falında sürekli mezar görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işarettir.

Kahve falında sürekli kıyafet denemek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli aşık olduğun kişiyi görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli gülmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli gezmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında kendini sürekli hamile görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli su görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında sürekli biriyle tartışmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir