Kahve falında dengede duramamak

Kahve falında dengede duramamak tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, canın sıkılacağına inanılır.

Kahve falında dengede duramamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda serzenişte bulunmak, onay vermemek veya tenkit etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında dengede duramamak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akli dengesi yerinde olmayan birini görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına inanılır.

Kahve falında aklı dengesini kaybetmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, zorlukların artacağına yorulur.

Kahve falında denge sağlamak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dengede durmak mutluluk bulacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denge kaybetmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir