AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insana bağırmak

Kahve falında bir insana bağırmak

Kahve falında bir insana bağırmak işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insana bağırmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların ya da üzerinde uzlaşılmış konuların üzerinden geçmekte, şartları revize etmekte fayda var.

Kahve falında insanlara bağırmak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kazaya, belaya ve derde düşeceğine delalettir.

Kahve falında bir insana bağırmak büyük bir borcun altına gireceğine, çok büyük hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında yardım için bağırmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulur.

Kahve falında kardeşe bağırmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında bağırmak ve korkmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırmak ve ağlamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına delalettir.

Kahve falında dağda bağırmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında sinirle bağırmak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir