AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda bağırmak

Kahve falında dağda bağırmak

Kahve falında dağda bağırmak itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, tecrübelerini aktaracağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, kazancının günden güne azalacağına, ağız tadının bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında dağda bağırmak gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabilirsiniz.

Kahve falında dağda bağırmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askere bağırmak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sinirden bağırmak yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında küs olduğu birine bağırmak huzurlu günler görüleceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kızına bağırmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karşındakine bağırmak endişelerinin yerini umudun alacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polise bağırmak gereksiz bir harcama yapılacağına, büyük problemler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında korkudan bağırmak kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, kazancının daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir