AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir hayvanın kesildiğini görmek

Kahve falında bir hayvanın kesildiğini görmek

Kahve falında bir hayvanın kesildiğini görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında bir hayvanın kesildiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları hakkında konuşmak yerine, neler yaptığınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında büyükbaş hayvan kesildiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, bazı operasyonlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan kesildiğini görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvanın kesildiğini görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında hayvan kesilirken görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bir hayvanın kesildiğini görmek gelirinin düşeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalettir.

Kahve falında hayvanların kesildiğini görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, maddi gücünün katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının kesildiğini görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, başarılarının her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında dilinin kesildiğini görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir