AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan kesilirken görmek

Kahve falında hayvan kesilirken görmek

Kahve falında hayvan kesilirken görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, iyileşme göstereceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan kesilirken gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarının seni hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısın.

Kahve falında hayvan kesilirken görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine işaret eder.

Kahve falında büyükbaş hayvan kesildiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvanın kesildiğini görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında hayvanların kesildiğini görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında bir hayvanın kesildiğini görmek hasta ise daha kötüye gideceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan kesildiğini görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi kolunun kesildiğini görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayağının kesildiğini görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir