AnaSayfa / Genel / Kahve falında kova dolusu balık görmek

Kahve falında kova dolusu balık görmek

Kahve falında kova dolusu balık görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kova dolusu balık gördüyseniz:

  • Bazı konulara içten içe kızmak yerine eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kova dolusu balık görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kova dolusu süt görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında torba dolusu balık görmek zaferlere doymayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kasa dolusu balık görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz dolusu balık görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, üzüntülerin sevince döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir araba dolusu balık görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir havuz dolusu balık görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu balık görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir