AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz dolusu balık görmek

Kahve falında deniz dolusu balık görmek

Kahve falında deniz dolusu balık görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz dolusu balık gördüyseniz:

  • Yaşamsal gelirlerinizi arttırmak veya iş hayatınızı yenilemek için lüzumlu değişiklikleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında deniz dolusu balık görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalet eder.

Kahve falında torba dolusu balık görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında kasa dolusu balık görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sepet dolusu balık görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında oda dolusu balık görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir havuz dolusu balık görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet eder.

Kahve falında poşet dolusu balık görmek uygulayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir araba dolusu balık görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir