AnaSayfa / Genel / Kahve falında film almak

Kahve falında film almak

Kahve falında film almak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, hoşgörülü biri olunacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına işarettir.

Kahve falında film almak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya güçlü pozisyondaki kişilerle ilişkilerde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında film çekmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında film çevirdiğini görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında evde film izlemek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında çizgi film görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında çizgi film karakteri görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine işaret eder.

Kahve falında film sahnesi görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında film karakteri görmek kazancının da aynı oranda artacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında filmin içinde olmak bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir