AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evden başka bir eve taşınmak

Kahve falında bir evden başka bir eve taşınmak

Kahve falında bir evden başka bir eve taşınmak işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir evden başka bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Bazı karışık durumlar yeni hamleler , değişiklikler yapmanızı ya da taşınmanızı gerektirebilir.

Kahve falında evinden başka eve taşınmak dertlerin başlayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir eve taşınmak zor ve karamsar günler geçireceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka eve taşındığını görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına yorulur.

Kahve falında bir evden başka eve taşınmak acı tecrübeler edineceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden başka bir eve taşınmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi evinden başka bir eve taşınmak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir evden başka bir eve taşınmak yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir başka eve taşınmak ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir