AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başka eve taşınmak

Kahve falında bir başka eve taşınmak

Kahve falında bir başka eve taşınmak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, örnek insan olacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başka eve taşınmak gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak sorun yaratabilir.

Kahve falında evden başka eve taşınmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka eve taşındığını görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başka eve taşınmak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin başka eve taşındığını görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bir evden başka bir eve taşındığını görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi evinden başka eve taşınmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında evden başka bir eve taşınmak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca delalettir.

Kahve falında bir evden başka eve taşınmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir