AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinden başka eve taşınmak

Kahve falında evinden başka eve taşınmak

Kahve falında evinden başka eve taşınmak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinden başka eve taşınmak gördüyseniz:

  • Ödüller gayretlere değecek.

Kahve falında evinden başka eve taşınmak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi evinden başka bir eve taşınmak işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi evinden başka eve taşınmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında başka eve taşınmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evden başka bir eve taşınmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, itibarını zedeleyeceğine delalet eder.

Kahve falında başka eve taşındığını görmek endişelerinin son bulacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin başka eve taşındığını görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evden başka eve taşınmak işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir